Kerhot

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Ohjaajan kanssa kerholaiset saavat yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluiksi.

JÄSENYYS JA KERHOMAKSU
4H:n jäsenenä tuet 4H:n toimintaa kokonaisvaltaisesti, saat käyttöösi jäsenedut ja käyt kaikissa kerhoissa maksutta! Suurperheille (+2 lasta) perhejäsenyys on erityisen mahtava etu. 


Huomioita jäsenyyteen liittyen
- Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.
- Jäsenkausi on 1 vuosi (liittymispäivästä liittymispäivään).
- Jäsenyys on jatkuva, jollei sitä peru (helppoa): oma.4h.fi
- Yhteystiedot päätyvät rekisteriin vain 4H:n käyttöön.


Perhemaksu on aina 70€ olipa perheessä 2 tai vaikka 10 jäsentä. Ilmoittauduttuasi, pääset omalla puhelinnumerolla tai sähköpostilla kirjautumaan oma.4h.fi-palveluun ja katsomaan ja hallinnoimaan omia tai perheesi tietoja sekä ottamaan oman jäsenkortin käyttöön tai eroamaan jäsenyydestä. 

Myös jäsenedut löytyvät jäsenkortilta. 

Kerhomaksu ilman jäsenyyttä 15-35€/lukukausi

Huom! Lapsille, joilla on koulussa avustaja, tulee järjestää avustaja myös kerhoon.

Alkavat kerhot löytyvät sivun reunasta (puhelimella ylävalikosta) ja kerhojen kuvaukset kerhon nimeä painamalla.

Saako huoltajan numeron liittää kerhon whatapp ryhmään, jossa tiedotetaan kerhon asioista
Hyväksyn, että lapsesta 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lapsi esitetään julkaisuissa aina myönteisessä valossa. *
Oletko Alavuden 4H jäsen